| Menü |
| |
|
|
|
 | Üzenőfal |
| |
|
|
|
 | Chat |
| |
|
|
|
 | Keresés |
| |
|
|
|
|
| Szerző |
Üzenet |
mistyfy
Támogató

|
Elküldve:
2010 Aug 23, Hétfő 18:58 |
  |
|
   |
 |
labradorok
Haladó

|
Elküldve:
2010 Aug 20, Pént 10:36 |
  |
| csabibacsi írta: |
Sziasztok!
Egy közelgő retrieveres programot szeretnék figyelmetekbe ajánlani, azt hiszem ez mindenkinek érdekes lehet:
Klubnap - Speciálkiállítás
Kedves Klubtagok, Retrieveresek!
A Hungária Retriever Klub 2010. szeptember 11-én Klubnapot szervez Tatárszengyörgy-Sarlóspuszta Club Hotel területén.
Célunk a retrieverek bemutatása, népszerűsítése, hasznos tanácsok kutyázáshoz, kutyatartáshoz. Igyekszük bemutatni mi mindenre használják a retrievereket, milyen szabadidős tevékenységeket lehet eltölteni velük.
A nap folyamán folyamatosan lehet ügyességi feladatokat csinálni kutyánkkal, kaphatunk állatorvosi, kozmetikai tanácsokat, kiállítással kapcsolatos információkat, kutyánk felvezetéséhez javaslatokat, kipróbálhatjuk az agility pályát valamint megtekinthetünk DogDancing, Agility, Vakvezető, Szarvasgombakereső, Vadászkutya bemutatókat.
Speciálkiállítás (CAC)
A Klubnap keretén belül kerül megrendezésre az idei Speciálkiállítás is.
Bírál: dr.Szilágy Judit
Az online nevezések menüpontban már lehet jeletkezni: http://retrieverklub.hu/aktualitasok/online_nevezes.php
Nevezési határidő: 2010.09.05.
Bővebb információ: http://retrieverklub.hu/sarlospuszta/index.html
A nap végén egy vacsora keretén belül osztjuk ki az ügyességi verseny díjait. A vacsorára lehet jelentkezni az info@retrieverklub.hu e-mail címre küldött üzenettel a létszám pontos megjelölésével.
Menü: csontleves cérnametélttel, flekken, grillezett pulykamell, grillzöldségek, fűszeres steak burgonya, saláta, somlói galuska, asztalra szolgált itallal (3.000,-Ft / fő)
A vacsorát követően egy nosztalgiazenés mulatsággal zárjuk a napot.
Sarlóspuszta Club Hotel biztosít szálláslehetőséget is részünkre.
további információ: www.retrieverclub.hu
üdv
A MEOE Magyar Labrador Klub 2010. szeptember 11-re tenyészszemlét, képességvizsgálatot, és munkavizsgát hirdet Babatpusztán labrador retrieverek részére.
Szinte undorító , hogy már a klub vezetők sem különbek mint a politikusaink. Mindent elkövetnek annak érdekében , hogy a másiknak sem menjen jobban. Régen nagyon jól kijöttek a retrieveresek egymással. Nem értem most miért kel külön utakat járni ?
csaba |
|
|
|
     |
 |
Andi
Támogató

|
Elküldve:
2010 Aug 19, Csüt 14:58 |
  |
én nagyon szívesen mennék, a pár évvel ezelötti is nagyon jól siekrült, de Várkúton leszünk azon a hvgn
Mindenkinek ajánlom, sztem remek, hazsnos nap lesz...  |
_________________ "szépség,hiúság nélkül,bátorság kegyetlenség nélkül és minden emberi erény az emberi gonoszság nélkül" |
|
   |
 |
csabibacsi
Támogató

|
Elküldve:
2010 Aug 19, Csüt 0:13 |
  |
Sziasztok!
Egy közelgő retrieveres programot szeretnék figyelmetekbe ajánlani, azt hiszem ez mindenkinek érdekes lehet:
Klubnap - Speciálkiállítás
Kedves Klubtagok, Retrieveresek!
A Hungária Retriever Klub 2010. szeptember 11-én Klubnapot szervez Tatárszengyörgy-Sarlóspuszta Club Hotel területén.
Célunk a retrieverek bemutatása, népszerűsítése, hasznos tanácsok kutyázáshoz, kutyatartáshoz. Igyekszük bemutatni mi mindenre használják a retrievereket, milyen szabadidős tevékenységeket lehet eltölteni velük.
A nap folyamán folyamatosan lehet ügyességi feladatokat csinálni kutyánkkal, kaphatunk állatorvosi, kozmetikai tanácsokat, kiállítással kapcsolatos információkat, kutyánk felvezetéséhez javaslatokat, kipróbálhatjuk az agility pályát valamint megtekinthetünk DogDancing, Agility, Vakvezető, Szarvasgombakereső, Vadászkutya bemutatókat.
Speciálkiállítás (CAC)
A Klubnap keretén belül kerül megrendezésre az idei Speciálkiállítás is.
Bírál: dr.Szilágy Judit
Az online nevezések menüpontban már lehet jeletkezni: http://retrieverklub.hu/aktualitasok/online_nevezes.php
Nevezési határidő: 2010.09.05.
Bővebb információ: http://retrieverklub.hu/sarlospuszta/index.html
A nap végén egy vacsora keretén belül osztjuk ki az ügyességi verseny díjait. A vacsorára lehet jelentkezni az info@retrieverklub.hu e-mail címre küldött üzenettel a létszám pontos megjelölésével.
Menü: csontleves cérnametélttel, flekken, grillezett pulykamell, grillzöldségek, fűszeres steak burgonya, saláta, somlói galuska, asztalra szolgált itallal (3.000,-Ft / fő)
A vacsorát követően egy nosztalgiazenés mulatsággal zárjuk a napot.
Sarlóspuszta Club Hotel biztosít szálláslehetőséget is részünkre.
további információ: www.retrieverclub.hu
üdv
csaba |
|
|
    |
 |
mariannmk
Haladó

|
Elküldve:
2010 Aug 05, Csüt 9:27 |
  |
Nem tudjátok nekem megmondani véletlenül hányadik héttől látni a kutyuson ha kismama?  |
|
|
   |
 |
mariannmk
Haladó

|
Elküldve:
2010 Aug 05, Csüt 9:23 |
  |
|
   |
 |
milanita
Nagy fórumos

|
Elküldve:
2010 Júl 08, Csüt 9:10 |
  |
| Ildilaci írta: |
| milanita írta: |
| Noby írta: |
kiszökött amikor beálltunk kocsival. általában egy órán belül vissza szokott jönni.
este elkezdtem keresni de nem volt a környéken, a szokásos helyeken.
mint kiderült elment úgy 3-4 km-re lévő hidegkúri reptérre, ahol sok kutyás szokott sétáltatni. ott szedték össze.
tudod epilepsziás, szerintem mst jutott el oda 8éves korára hogy nem tudja holvan. nem talált haza
amikor hazahoztam nem örült jobban mint az "új gazdáinak"
viszont marhára megváltozott, nagyon nyugod lett kicsit félénk, olyan mint amikor valaki keresi a helyét, olyan mint a filmekben amikor amnéziás egy ember.
érdekes
szerintem sokkot kapott.
de amugy tök rendben van |
ó, norbi, de sajnálom! de végülis az a lényeg, h megvan!!!!
álmos nekem is mindig kiszökik, mikor beállok a kocsival, és hát egyedül a gyerekkel nem rohangászhattam utána. a múltkor már 3 utcával lejjebb járt, én meg mint őrült szaladtam, közben kapu, ház tárva-nyitva, és attól rettegtem, nehogy vki hangát lopja el, vagy baja legyen. azóta megkötöm minden be és kiálláskor. de azt hittem, ez nem lesz, ha ivartalanítjuk..... vagy de? mert most azért szökögetett el, merthogy vonzzák őt a csaj kutyák, legalábbis ezt hittem.... |
Anita,
nem tudom van- e ilyesmire segítséged. Azt kellene csinálni, hogy amikor álltok be a kocsival, egyikőtök kiszáll és tereli a kutyát olyan helyre, ahol nyugodtan megvárhatja, amíg az autó beáll.
(Mi erre a Dorkát egészen pici korától szoktattuk, Ő akkor sem megy ki a kapun ha tárva-nyitva van, akkor sem ha én kint vagyok az utcán. Kizárólag csak akkor, ha engedélyt kap rá.)
Szóval: automata kapu van, én kiszállok, s ha jönnek a kutyák a kapuba, mondom nekik, hogy "Föl, föl!'. Tudják, hogy a teraszra kell felmenni.
Ez nálatok helytől függően lehet "Hátra, vagy ami kifejezi a helyet. Lényeg, hogy ebben következetesnek kell lenni. Egy idő után már magától is így fog viselkedni, nem kell neki szólni. |
huhhh, hát max. hangát állíthatnám oda, h terelgesse, de az nem fog menni : ))))). eddig úgy volt, h ha kinyílt a kapu, akkor addig, amíg be nem álltam, szaglászkodott, pisilgetett, megkergette a macskákat, és amint beálltam, szóltam, h álmos, azonnal rohant, és bejött az első szóra. és mivel szót fogadt, hagytuk ezt. de most már úgy tesz, mint aki süket, ha nyílik a kapu, már rohan, és árkon-bokron túl van.
viszont már tudja, h mi a "dolga", mert odajön és engedi, h addig megkössem : ).
az ivartalanítást a doki is javasolta, csak épp d. van ellene, ez olyan pasis dolog, nem szimpatizál vele, h levágják a golyóit.... mármint a kutyának : ). |
|
|
    |
 |
Ildilaci
Támogató

|
Elküldve:
2010 Júl 02, Pént 10:10 |
  |
| milanita írta: |
kiszökött amikor beálltunk kocsival. általában egy órán belül vissza szokott jönni.
mint kiderült elment úgy 3-4 km-re lévő hidegkúri reptérre, ahol sok kutyás szokott sétáltatni. ott szedték össze.
tudod epilepsziás, szerintem mst jutott el oda 8éves korára hogy nem tudja holvan. nem talált haza
viszont marhára megváltozott, nagyon nyugod lett kicsit félénk, olyan mint amikor valaki keresi a helyét, olyan mint a filmekben amikor amnéziás egy ember.
érdekes
szerintem sokkot kapott.
álmos nekem is mindig kiszökik, mikor beállok a kocsival, és hát egyedül a gyerekkel nem rohangászhattam utána. a múltkor már 3 utcával lejjebb járt, én meg mint őrült szaladtam, közben kapu, ház tárva-nyitva, és attól rettegtem, nehogy vki hangát lopja el, vagy baja legyen. azóta megkötöm minden be és kiálláskor. de azt hittem, ez nem lesz, ha ivartalanítjuk..... vagy de? mert most azért szökögetett el, merthogy vonzzák őt a csaj kutyák, legalábbis ezt hittem.... |
Anita,
nem tudom van- e ilyesmire segítséged. Azt kellene csinálni, hogy amikor álltok be a kocsival, egyikőtök kiszáll és tereli a kutyát olyan helyre, ahol nyugodtan megvárhatja, amíg az autó beáll.
(Mi erre a Dorkát egészen pici korától szoktattuk, Ő akkor sem megy ki a kapun ha tárva-nyitva van, akkor sem ha én kint vagyok az utcán. Kizárólag csak akkor, ha engedélyt kap rá.)
Szóval: automata kapu van, én kiszállok, s ha jönnek a kutyák a kapuba, mondom nekik, hogy "Föl, föl!'. Tudják, hogy a teraszra kell felmenni.
Ez nálatok helytől függően lehet "Hátra, vagy ami kifejezi a helyet. Lényeg, hogy ebben következetesnek kell lenni. Egy idő után már magától is így fog viselkedni, nem kell neki szólni. |
_________________ "Hasztalan próbálnám becsapni magam, hiába hunynám be szemem, mindíg lenne elhagyott állat, melynek létezése meggátolna abban, hogy boldog legyek" |
|
  |
 |
milanita
Nagy fórumos

|
Elküldve:
2010 Júl 02, Pént 8:55 |
  |
érdekes
szerintem sokkot kapott.
|
|
    |
 |
Noby
Támogató

|
Elküldve:
2010 Jún 26, Szomb 19:06 |
  |
érdekes
szerintem sokkot kapott.
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
www.magellanoutdoor.hu |
|
     |
 |
mistyfy
Támogató

|
Elküldve:
2010 Jún 25, Pént 23:33 |
  |
megvan, otthon van hazahoztam.
köszönet a http://www.pilisbudaikutyasok.hu/ -nak és a sógoromnak Gergőnek
Meg Zsoltnak aki befogadta, beoltatta, etette itatta
 |
Az eddig OK! De mi történt? Hogy ment el, hova, hogy? |
_________________ A labrador egy olyan betegség, ami fertőző és gyógyíthatatlan!
Mistyfy |
|
   |
 |
Noby
Támogató

|
Elküldve:
2010 Jún 25, Pént 23:19 |
  |
|
     |
 |
nikike1988
Haladó

|
Elküldve:
2010 Jún 25, Pént 23:14 |
  |
elvileg megvan hurrá, mindjárt megyek érte  |
Jaj de jó     |
|
|
  |
 |
mistyfy
Támogató

|
Elküldve:
2010 Jún 25, Pént 22:45 |
  |
Hol, merre? És hogy került oda? Nézdd végig, nincs-e sérülése. Éééés, máskor azért próbáld nem elveszteni. Hacsak nem ellopták! |
_________________ A labrador egy olyan betegség, ami fertőző és gyógyíthatatlan!
Mistyfy |
|
   |
 |
Noby
Támogató

|
Elküldve:
2010 Jún 25, Pént 22:13 |
  |
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
www.magellanoutdoor.hu |
|
     |
 |
|
|
| Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 55, 56, 57 Következő |
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
| | | | | |