Magyar Labrador Portál!

•   Főoldal  •  Galéria  •  Személyes adataid  •  Fórumok  •

Menü
Üzenőfal
Arhívum   

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Chat
Keresés

Min/Max   Gy.I.K.    Keresés    Taglista    Csoportok    Profil    Üzeneteid olvasásához jelentkezz be    Belépés

Új téma nyitásaHozzászólás a témához
Előző téma megtekintése Üzeneteid olvasásához jelentkezz be Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
Keksz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010 Jún 21, Hétfő 22:34 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Sziasztok!
Az Én kutyám egy zsömle szinű labi ezért a Döme néven gondolkodtam mikor megkaptam de aztán mégis máslett a neve mert amikor elmentünk anyuékkal a kutyéárt a tenyésztőhöz sehogy sem illet rá a név és nem tudtam kitalálni semmit de a tenyésztő kisfiát Marcinak hívták így amikor ránéztem a kiskutyámra nagyon illet rá így Marci lett Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldése
milanita
Nagy fórumos
Nagy fórumos

HozzászólásElküldve: 2008 Okt 22, Szerd 12:03 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Sziasztok, üdv mindenkinek!

Újoncként megírom első üzimet : ). Még sosem volt előtte kutyánk, és nemrég kaptunk egy fekete kan labradort, most 8 hetes. Álmos a neve. Nem nehéz kitalálni, miért : ).

Mindenképp vmilyen szép régi magyar nevet akartunk adni, de aztán ahogy ez lenni szokott, megláttuk, és ez ugrott be róla : ).
De amin gondolkodtunk, azok ezek: Bojta, Keve, Torda, Vazul : ).
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldéseMSN Messenger
setigrl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 22, Vas 11:57 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

En is gondban vagyok ezzel a nevadassal. Eppen egy hettago A betus almot kell elnevezzek. Azt talaltam ki, hogy minden latogatomtol mostantol egy A betus nev a belepo hozzank a kovetkezo hetek kutyinezesehez. Smile Lassan gyulnek az otletek.
Egyebkent az en kutyaimmal egyszerubb volt a dolog. Oket meg kint torzskonyveztuk, es nem volt megkotes a nevekben. Ebi azert lett Ebi, mert egyreszt eb --> Ebi (becezve), masreszt csoki szinu, igy o teljes neven Channel Master's Ebony II. lett. Zoe-kam meg ennel is egyszerubb eset volt. A Zoe nevben ugyanis mar regota bele voltam szerelmesedve. Egyebkent o Zoe ket ponttal az e-n, nem pedig hosszu ekezettel, igy az amerikai ejtest kovetve "i" a neve vege. Smile Bar ot ez baromira nem hatja meg, mint ahogy teljes neve, Sir Duke's Longbranch Zoe sem. Igy aztan a kennel nevunk Sir Duke's Master lett, es ehhez kellenenek most azok a bizonyos keresztnevek (4 fiu, 3 lany). Otlet??? Question Question Question
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldése
Noby
Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 19, Vas 22:33 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Én meg azt mondom a feleségemnek, hogy Charles unokahuga az apai nagyanyám.
BOCS Very Happy

Viktor
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 17, Pént 17:05 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Szilike írta:
Viktor írta:
Én nem szoktam a páromat Leynek hívni.Ígyhát nálunk nincs is ebből félreértés.Anyu néha a kutyust(Ley) dundinak szokta hívni az alkata miatt.
Mivel kicsit alacsony de a háta annál szélesebb és hatalmas tapik vannak neki,ja meg elég nehéz is nem tudom kg.ban mennyi de nehezebb mint Axel

Kicsi fiam, mi arra gondoltunk, hogy ha a köv. barátnődet mondjuk Zsuzsának fogják hívni, akkor vaqy megbékél azzal, hogy a kutyát az exről keresztelted el, vagy Leyről Zsu-ra nevezed át az állatot.És így tovább Smile Smile

Ha netán lenne egy másik barátnőm akkor neki azt mondanám hogy Star Wars rajongó vagyok ami igaz is.És így megmarad nekem a titok amiről kapta a nevét a kutyim.
De nem szeretnék másik barátnőt magamnak elég nekem ő is.
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldése
LAndi
Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 15, Szerd 21:33 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Ez a névválasztás ez nálunk is kicsit problémás volt, mert én eredetileg egy szójátéknak szántam a Dodó nevét. Először Dorka volt, a labra-Dorka szójátéknak indult. Igen ám, de a húgomat is Dorkának hívják. Mivel imádják egymást,sértődés nem lett a névazonoságból, viszont ha szóltam, vagy egyik sem figyelt oda, vagy mindkettő. Na aztán gyorsan váltottunk, és így lett a Dodó név.
Jaj, erről a név dologról jut eszembe, tegnap a futtatón találkoztunk egy "kölcsönkutyával", és Hagridnak hívják. Elég fura, bár szakálla a kutyának is van. Laughing
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseFElhasználó weblapjának megtekintése
Szilike
Többet fórumozok, mint kutyázok! :)

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 10:34 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Viktor írta:
Én nem szoktam a páromat Leynek hívni.Ígyhát nálunk nincs is ebből félreértés.Anyu néha a kutyust(Ley) dundinak szokta hívni az alkata miatt.
Mivel kicsit alacsony de a háta annál szélesebb és hatalmas tapik vannak neki,ja meg elég nehéz is nem tudom kg.ban mennyi de nehezebb mint Axel

Kicsi fiam, mi arra gondoltunk, hogy ha a köv. barátnődet mondjuk Zsuzsának fogják hívni, akkor vaqy megbékél azzal, hogy a kutyát az exről keresztelted el, vagy Leyről Zsu-ra nevezed át az állatot.És így tovább Smile Smile

Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 10:23 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldése
cheszty
Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 10:15 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Hm...hát igen Viktor, most aztán a lányt is meg kell tartani!
Nekem is néha Embarassed , hogy szoktam Riconak is mondani, hogy Kicsim, meg a páromnak is, és az utcán nem is szólongatom így Ricot, de otthon igen, és akkor mind a kettő odanéz.... Laughing

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 9:57 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Aziza írta:
Viktor írta:
Ley azért kapa ezt a nevet mert a barátnőmet ezen a néven(Ley) ismertem meg amikor a telefonomon chateltem.És mivel mind a kettőjüket szeretem hát számomra ez volt a leg kézenfekvőbb és így a barátnőm láthatja hogy mennyire szeretem.

Az igen!!! Jó neked, sajnos számomra olyan pasi még nem született, akiről elnevezném a kutyám mosoly Amúgy nem félreértő nekik, ha azt üvöltöd: Leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykajaaaaaaaaaaaaa!!!?

És reméljük, hogy még legalább 10 évig a párod marad, mert a kutya tuti Smile

Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 9:55 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Viktor írta:
Ley azért kapa ezt a nevet mert a barátnőmet ezen a néven(Ley) ismertem meg amikor a telefonomon chateltem.És mivel mind a kettőjüket szeretem hát számomra ez volt a leg kézenfekvőbb és így a barátnőm láthatja hogy mennyire szeretem.

Az igen!!! Jó neked, sajnos számomra olyan pasi még nem született, akiről elnevezném a kutyám mosoly Amúgy nem félreértő nekik, ha azt üvöltöd: Leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykajaaaaaaaaaaaaa!!!?

Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 09, Csüt 9:50 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

flamelily írta:
Aziza írta:
mistyfy írta:
Dorka azért lett Dorka, mert, amikor hoztuk el a vásárból, akkor elkezdtem mondogatni, hogy: Labrador, labradóri, labradorka! És így Dorka lett!
Nox, pedig azért Nox, mert latinul azt jelenti éjszaka! S ugye, ő fekete!

Még jó hogy az én nevem is Dorka, pedig nekem a születésemkor nem sok közöm volt a labikhoz.Smile

Lutra azért Lutra, mert ugye a "legenda" szerint a labrador avidra és az újfunlandiból "keletkezett" és ha vidra, akkor ugye Fekete István és a Lutra nevű vidra Smile

És a vidra latinul lutra lutra Wink

pláne. Very Happy

Administrator
Administrator

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 08, Szerd 22:27 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Noby írta:
OFF: ott férfi cucc is van? Shocked
ON

OFF: aha, nagyon jok! Wink
ON Very Happy

Támogató
Támogató

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 08, Szerd 22:26 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

OFF: ott férfi cucc is van? Shocked
ON

ZaK
Administrator
Administrator

HozzászólásElküldve: 2005 Jún 08, Szerd 22:18 Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Zara tetszik nekem is, mellesleg meg kiraly kis marka. Wink
Vaci utcaban minap beneztem, hááát, elég jó cuccok vannak és emberi árakon (kopp-kopp) ami igen csak ritka. Smile

Új téma nyitásaHozzászólás a témához
Előző téma megtekintése Üzeneteid olvasásához jelentkezz be Következő téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban