| Menü |
| |
|
|
|
 | Üzenőfal |
| |
|
|
|
 | Chat |
| |
|
|
|
 | Keresés |
| |
|
|
|
|
| Szerző |
Üzenet |
Keksz
Újonc

|
Elküldve:
2010 Jún 21, Hétfő 22:34 |
  |
Sziasztok!
Az Én kutyám egy zsömle szinű labi ezért a Döme néven gondolkodtam mikor megkaptam de aztán mégis máslett a neve mert amikor elmentünk anyuékkal a kutyéárt a tenyésztőhöz sehogy sem illet rá a név és nem tudtam kitalálni semmit de a tenyésztő kisfiát Marcinak hívták így amikor ránéztem a kiskutyámra nagyon illet rá így Marci lett |
|
|
  |
 |
milanita
Nagy fórumos

|
Elküldve:
2008 Okt 22, Szerd 12:03 |
  |
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Újoncként megírom első üzimet : ). Még sosem volt előtte kutyánk, és nemrég kaptunk egy fekete kan labradort, most 8 hetes. Álmos a neve. Nem nehéz kitalálni, miért : ).
Mindenképp vmilyen szép régi magyar nevet akartunk adni, de aztán ahogy ez lenni szokott, megláttuk, és ez ugrott be róla : ).
De amin gondolkodtunk, azok ezek: Bojta, Keve, Torda, Vazul : ). |
|
|
    |
 |
setigrl
Újonc

|
Elküldve:
2008 Jún 22, Vas 11:57 |
  |
En is gondban vagyok ezzel a nevadassal. Eppen egy hettago A betus almot kell elnevezzek. Azt talaltam ki, hogy minden latogatomtol mostantol egy A betus nev a belepo hozzank a kovetkezo hetek kutyinezesehez. Lassan gyulnek az otletek.
Egyebkent az en kutyaimmal egyszerubb volt a dolog. Oket meg kint torzskonyveztuk, es nem volt megkotes a nevekben. Ebi azert lett Ebi, mert egyreszt eb --> Ebi (becezve), masreszt csoki szinu, igy o teljes neven Channel Master's Ebony II. lett. Zoe-kam meg ennel is egyszerubb eset volt. A Zoe nevben ugyanis mar regota bele voltam szerelmesedve. Egyebkent o Zoe ket ponttal az e-n, nem pedig hosszu ekezettel, igy az amerikai ejtest kovetve "i" a neve vege. Bar ot ez baromira nem hatja meg, mint ahogy teljes neve, Sir Duke's Longbranch Zoe sem. Igy aztan a kennel nevunk Sir Duke's Master lett, es ehhez kellenenek most azok a bizonyos keresztnevek (4 fiu, 3 lany). Otlet???  |
|
|
  |
 |
Noby
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 19, Vas 22:33 |
  |
Én meg azt mondom a feleségemnek, hogy Charles unokahuga az apai nagyanyám.
BOCS  |
_________________ Nem értek hozzá, de elszánt vagyok!
www.magellanoutdoor.hu |
|
     |
 |
Viktor
Haladó

|
Elküldve:
2005 Jún 17, Pént 17:05 |
  |
| Szilike írta: |
| Viktor írta: |
Én nem szoktam a páromat Leynek hívni.Ígyhát nálunk nincs is ebből félreértés.Anyu néha a kutyust(Ley) dundinak szokta hívni az alkata miatt.
Mivel kicsit alacsony de a háta annál szélesebb és hatalmas tapik vannak neki,ja meg elég nehéz is nem tudom kg.ban mennyi de nehezebb mint Axel |
Kicsi fiam, mi arra gondoltunk, hogy ha a köv. barátnődet mondjuk Zsuzsának fogják hívni, akkor vaqy megbékél azzal, hogy a kutyát az exről keresztelted el, vagy Leyről Zsu-ra nevezed át az állatot.És így tovább  |
Ha netán lenne egy másik barátnőm akkor neki azt mondanám hogy Star Wars rajongó vagyok ami igaz is.És így megmarad nekem a titok amiről kapta a nevét a kutyim.
De nem szeretnék másik barátnőt magamnak elég nekem ő is. |
|
|
   |
 |
LAndi
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 15, Szerd 21:33 |
  |
Ez a névválasztás ez nálunk is kicsit problémás volt, mert én eredetileg egy szójátéknak szántam a Dodó nevét. Először Dorka volt, a labra-Dorka szójátéknak indult. Igen ám, de a húgomat is Dorkának hívják. Mivel imádják egymást,sértődés nem lett a névazonoságból, viszont ha szóltam, vagy egyik sem figyelt oda, vagy mindkettő. Na aztán gyorsan váltottunk, és így lett a Dodó név.
Jaj, erről a név dologról jut eszembe, tegnap a futtatón találkoztunk egy "kölcsönkutyával", és Hagridnak hívják. Elég fura, bár szakálla a kutyának is van.  |
|
|
   |
 |
Szilike
Többet fórumozok, mint kutyázok! :)

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 10:34 |
  |
Én nem szoktam a páromat Leynek hívni.Ígyhát nálunk nincs is ebből félreértés.Anyu néha a kutyust(Ley) dundinak szokta hívni az alkata miatt.
Mivel kicsit alacsony de a háta annál szélesebb és hatalmas tapik vannak neki,ja meg elég nehéz is nem tudom kg.ban mennyi de nehezebb mint Axel |
Kicsi fiam, mi arra gondoltunk, hogy ha a köv. barátnődet mondjuk Zsuzsának fogják hívni, akkor vaqy megbékél azzal, hogy a kutyát az exről keresztelted el, vagy Leyről Zsu-ra nevezed át az állatot.És így tovább  |
_________________ Ildi |
|
  |
 |
Viktor
Haladó

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 10:23 |
  |
|
|
   |
 |
cheszty
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 10:15 |
  |
Hm...hát igen Viktor, most aztán a lányt is meg kell tartani!
Nekem is néha , hogy szoktam Riconak is mondani, hogy Kicsim, meg a páromnak is, és az utcán nem is szólongatom így Ricot, de otthon igen, és akkor mind a kettő odanéz.... |
_________________ Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!!! |
|
   |
 |
Szilike
Többet fórumozok, mint kutyázok! :)

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 9:57 |
  |
| Aziza írta: |
| Ley azért kapa ezt a nevet mert a barátnőmet ezen a néven(Ley) ismertem meg amikor a telefonomon chateltem.És mivel mind a kettőjüket szeretem hát számomra ez volt a leg kézenfekvőbb és így a barátnőm láthatja hogy mennyire szeretem. |
Az igen!!! Jó neked, sajnos számomra olyan pasi még nem született, akiről elnevezném a kutyám Amúgy nem félreértő nekik, ha azt üvöltöd: Leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykajaaaaaaaaaaaaa!!!? |
És reméljük, hogy még legalább 10 évig a párod marad, mert a kutya tuti  |
_________________ Ildi |
|
  |
 |
Aziza
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 9:55 |
  |
| Ley azért kapa ezt a nevet mert a barátnőmet ezen a néven(Ley) ismertem meg amikor a telefonomon chateltem.És mivel mind a kettőjüket szeretem hát számomra ez volt a leg kézenfekvőbb és így a barátnőm láthatja hogy mennyire szeretem. |
Az igen!!! Jó neked, sajnos számomra olyan pasi még nem született, akiről elnevezném a kutyám Amúgy nem félreértő nekik, ha azt üvöltöd: Leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykajaaaaaaaaaaaaa!!!? |
_________________ Aziza |
|
   |
 |
Aziza
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 09, Csüt 9:50 |
  |
| flamelily írta: |
| Aziza írta: |
| mistyfy írta: |
Dorka azért lett Dorka, mert, amikor hoztuk el a vásárból, akkor elkezdtem mondogatni, hogy: Labrador, labradóri, labradorka! És így Dorka lett!
Nox, pedig azért Nox, mert latinul azt jelenti éjszaka! S ugye, ő fekete! |
Még jó hogy az én nevem is Dorka, pedig nekem a születésemkor nem sok közöm volt a labikhoz.
Lutra azért Lutra, mert ugye a "legenda" szerint a labrador avidra és az újfunlandiból "keletkezett" és ha vidra, akkor ugye Fekete István és a Lutra nevű vidra  |
És a vidra latinul lutra lutra  |
pláne.  |
_________________ Aziza |
|
   |
 |
ZaK
Administrator

|
Elküldve:
2005 Jún 08, Szerd 22:27 |
  |
| Noby írta: |
OFF: ott férfi cucc is van?
ON |
OFF: aha, nagyon jok!
ON  |
 |
Noby
Támogató

|
Elküldve:
2005 Jún 08, Szerd 22:26 |
  |
|
     |
 |
ZaK
Administrator

|
Elküldve:
2005 Jún 08, Szerd 22:18 |
  |
Zara tetszik nekem is, mellesleg meg kiraly kis marka.
Vaci utcaban minap beneztem, hááát, elég jó cuccok vannak és emberi árakon (kopp-kopp) ami igen csak ritka.  |
 |
|
|
| Ugrás oldalra 1, 2, 3 Következő |
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
| | | | | |